oktober, 2019

17okt13:3016:30Vorming gecanceldVirtuele Realiteit in de psychiatriedonderdag 17 oktober 2019, van 13.30 u. tot 16.30 u.13:30 - 16:30

Meer

Vorming Details

Inschrijving

Folder

Situering

Virtuele Realiteit is een van de snelst groeiende domeinen in digitale multimedia en communicatie. De laatste jaren is de evolutie ervan gekenmerkt door toenemende kwaliteit en toch sterk dalende prijzen waardoor de technologie stilaan in het bereik komt van iedereen. Hoewel veel toepassingen initieel het licht zagen in militaire, ruimtevaart-, industriële, design-, architectuur- en productieomgevingen, zien we thans vooral een brede bijna exponentiële ontplooiing in de wereld van entertainment (games), sociale communicatie en welzijn.

Wij illustreren aan de hand van talrijke voorbeelden hoe ook binnen de psychiatrie VR(virtual reality)- en AR(augmented reality)-applicaties met goed resultaat en veel voordelen kunnen ingezet worden in diverse therapeutische situaties.

 

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 16:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.