oktober, 2019

This is a repeating event

22okt09:3016:30Scholen slim organiseren, anders werken met goestingdinsdagen 8 oktober, 22 oktober en 5 november 2019, van 9.30 u. tot 16.30 u. 09:30 - 16:30

Meer

Vorming Details

Inschrijvingen

Folder

Situering

De leerkracht die ‘soloslim’ voor zijn klas staat, is niet meer van deze tijd. Kinderen opvoeden en onderwijzen is te complex geworden om nog alleen te doen. De instroom van leerlingen is heel divers en de omgeving waarin de school opereert, is continu in verandering en stelt voortdurend nieuwe eisen. Scholen en organisaties worden dus uitgedaagd door allerlei interne en externe veranderingen waardoor de werkdruk stijgt!

We willen scholen en organisaties helpen om dit allemaal georganiseerd te krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat het onderwijs nood heeft aan een andere organisatiestructuur. De bureaucratische hiërarchische onderwijsorganisatie met multidisciplinaire teams, die samenwerken voor een vaste groep van leerlingen over de leerjaren en vakken heen.

Vanuit een inspirerende visie gaan we samen op zoek naar een organisatie die eenvoudig is en waar beslissingen zoveel mogelijk op het juiste niveau worden gelegd zodat een win-winsituatie ontstaat voor de kwaliteit van de arbeid én de kwaliteit van de organisatie.

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.