november, 2019

This is a repeating event

26nov09:3016:30Emoties in de hulpverleningdinsdagen 26 november en 10 december 2019, van 9.30 u. tot 16.30 u.09:30 - 16:30

Meer

Vorming Details

Inschrijven is niet langer mogelijk.

Inschrijvingen

Folder

Situering

Deze inspiratie-tweedaagse richt zich tot elke hulpverlener die in de uitoefening van zijn/haar job geconfronteerd wordt met emoties bij zichzelf en bij de mensen met wie hij/zij werkt. Het experiëntieel referentiekader en de inzichten vanuit de Emotion Focused Therapy bieden een interessant model om deze emoties beter te begrijpen en van daaruit ook beter te hanteren.

Aan de hand van het emotieschema van Greenberg staan we stil bij verschillende manieren waarop mensen met hun emoties omgaan. Sommigen worden snel overspoeld door emoties, terwijl anderen er maar moeilijk contact mee krijgen. We bekijken onze eigen ‘voorkeurstijl’ in het benaderen van emoties, en staan stil bij hoe we van daaruit ondersteunend en stimulerend aanwezig kunnen zijn bij de emoties van onze cliënten. Door inzicht te krijgen in de verschillende soorten emoties kunnen we onszelf en ook cliënten ondersteunen in het exploreren van wezenlijke, helpende emoties die onderliggende behoeften duidelijk maken.

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.