oktober, 2019

14okt13:3016:30De weg naar seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hebben mensen met een psychische en/of psychiatrische problematiek of mensen met een licht mentale beperking naast een verhoogd risico op slachtofferschap, ook verhoogd risico op daderschap?maandag 14 oktober 2019, van 13.30 u. tot 16.30 u.13:30 - 16:30

Meer

Vorming Details

Inschrijving

Folder

Situering

Lange tijd, als er over seksueel grensoverschrijdend gedrag werd gesproken, werd dit enkel geassocieerd met verkrachting en pedofilie. De laatste jaren wordt steeds meer duidelijk dat seksueel grensoverschrijdend gedrag een veel groter probleem is in onze maatschappij. Voorbeelden hiervan zijn de onthullingen van seksueel misbruik binnen de Kerk, de getuigenissen van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport, op scholen en op het werk. Het taboe is eindelijk doorbroken, we moeten begrijpen waarom mensen seksueel grensoverschrijdend gedrag stellen om op die manier nieuwe slachtoffers te voorkomen.

 

Tijd

(Maandag) 13:30 - 16:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.